Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N2)
specjalność: technologia i biotechnologia żywności
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 2:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka produkcyjno - organizacyjna (4 tygodnie) | zaliczenie | 4,0 | praktyki | praktyczne | 4,0 | 0,0 | 4 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Tworzenie i rozwój formy indywidualnej przedsiębiorczości | zaliczenie | 2,0 | konwersatoria | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 | |||
Zarządzanie jakością żywności | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 |