Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Fizjologia człowieka | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Mikrobiologia żywności | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Podstawy technologii mięsa | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
Podstawy technologii mleczarskiej | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |