Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo
Plany studiów w roku akademickim 2016/2017 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biologiczne podstawy rybactwa | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | |||
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 10 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biologiczne zasoby wód | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,5 | 1,5 | 20 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,5 | 1,5 | 10 | |||
Rybactwo śródlądowe | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 5 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 5 | |||
Technika połowu | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 15 |