Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (S2)
specjalność: Bioinżynieria
Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Bioinżynieria w produkcji zwierzęcej | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,2 | 30 | |||
Bioinżynieria w produkcji żywności | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,2 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 1,5 | 0,8 | 20 | |||
projekty | praktyczne | 0,5 | 0,3 | 10 | |||
Inżynieria enzymowa | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,4 | 0,7 | 20 |
projekty | praktyczne | 0,6 | 0,3 | 10 | |||
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 | |||
Inżynieria w rozrodzie zwierząt | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,7 | 1,2 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 1,3 | 1,1 | 30 | |||
Proteomika | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,7 | 40 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 20 |