Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Aquaculture and Fisheries (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Conservation of aquatic animals and aquatourism | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
Hydrochemistry and water protection | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
Technological properties and safety of aquatic food products | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |