Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Aquaculture and Fisheries (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Basics of genetics | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
Fisheries management | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
projekty | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
Fisheries resources | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
projekty | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
Toxicology in aquaculture and fisheries | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |