Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie
Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Opakowania do żywności i systemy pakujące | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Technologia produktów zbożowych | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,5 | 27 | |||
Technologia spożywczych produktów fermentowanych | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 4,0 | 1,0 | 18 | |||
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego | egzamin | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 9 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy informacji naukowej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka zawodowa | zaliczenie | 6,0 | praktyki | praktyczne | 6,0 | 0,5 | 180 |