Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
1 | Analiza i ocena jakości żywienia | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 15 | 4 |
2 | Biochemia żywienia | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 15 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | 4 |
3 | Biochemiczna analiza i interpretacja stanu odżywienia człowieka | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 15 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | 4 |
4 | Profilaktyka negatywnych skutków współczesnego stylu życia | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 15 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | 4 |
5 | Składniki żywności a odporność | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 15 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | 4 |
6 | Żywność tradycyjna i regionalna w żywieniu | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 15 | 4 |