| ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLD | przedmiot wspólny | | |
| AQUACULTURE | przedmiot wspólny | | |
| AQUARIUM SCIENCE | przedmiot wspólny | | |
| AQUATIC ECOTOXICOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| BIOCHEMISTRY | przedmiot wspólny | | |
| BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTION | przedmiot wspólny | | |
| CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENT | przedmiot wspólny | | |
| CONSERVATION GENETICS | przedmiot wspólny | | |
| CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLD | przedmiot wspólny | | |
| DAIRY TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHES | przedmiot wspólny | | |
| ENZYMES IN FOOD PROCESSING | przedmiot wspólny | | |
| FISH BIOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| FISH DISEASE AND DIAGNOSTIC | przedmiot wspólny | | |
| FISH TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUES | przedmiot wspólny | | |
| FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLD | przedmiot wspólny | | |
| FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCES | przedmiot wspólny | | |
| FOOD MICROBIOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| GENERAL MICROBIOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| GENETICS AND FISH SELECTION | przedmiot wspólny | | |
| HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTION | przedmiot wspólny | | |
| HYDROCHEMISTRY | przedmiot wspólny | | |
| HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOOD | przedmiot wspólny | | |
| HYGIENE IN FOOD INDUSTRY AND INTEGRATED PEST CONTROL | przedmiot wspólny | | |
| INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIES | przedmiot wspólny | | |
| INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSIS | przedmiot wspólny | | |
| INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITION | przedmiot wspólny | | |
| MEAT TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| PLANT TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| PROCESSING OF BY-PRODUCTS | przedmiot wspólny | | |
| SEMINAR THESIS | przedmiot wspólny | | |
| STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES | przedmiot wspólny | | |
| TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGY | przedmiot wspólny | | |
| TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTS | przedmiot wspólny | | |
| TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOOD | przedmiot wspólny | | |
| TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROL | przedmiot wspólny | | |
| WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTURE | przedmiot wspólny | | |