Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Język angielski | egzamin | 2,0 | lektorat | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 60 |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka laboratoryjno - organizacyjna (6 tygodni) | zaliczenie | 6,0 | praktyki | praktyczne | 6,0 | 0,0 | 6 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Podstawy technologii żywności | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 60 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 45 | |||
Wirusologia | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |