Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Analiza i ocena jakości żywności | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 45 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
Budowa ustroju ludzkiego | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 35 |
Podstawy biotechnologii | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Podstawy technologii mleczarskiej | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 32 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 20 |
Technologia spożywczych produktów fermentowanych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
Żywienie człowieka | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 35 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |