Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Szkoła Doktorska - Szkoła Doktorska
specjalność: technologia żywności i żywienia

Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 2:

Przedmioty innego typu (20)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 50wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów

Przedmioty innego typu (21)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Kształcenie i rozwój kadry naukowej (konsultacje z mentorami)zaliczenie1,0seminariaaudytoryjne1,01,010
Metodologia i planowanie badań naukowychzaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,00,510
projektypraktyczne1,00,510
Techniki i metody planowania eksperymentuzaliczenie1,0wykładyaudytoryjne0,50,56
projektypraktyczne0,50,56

Przedmioty innego typu (22)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Rozwój kompetencji badawczych i potencjału młodych badaczyzaliczenie1,0seminariaaudytoryjne1,00,510

Przedmioty innego typu (23)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Seminarium z promotorem IIzaliczenie0,0seminariapraktyczne0,00,015

Przedmioty innego typu (25)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Praktyka programowa dydaktyczno – badawczazaliczenie1,0praktykipraktyczne1,00,030

Blok obieralny 50 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Przedmiot obieralny B - English for Academic Research 2zaliczenie1,0lektorataudytoryjne1,00,7202
2 Przedmiot obieralny B - Język niemiecki 2zaliczenie1,0lektorataudytoryjne1,00,7202