Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Przetwórstwo mięsa drobiowego | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 | |||
projekty | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 3 | |||
Technologia mięsa | egzamin | 7,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 24 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 | |||
projekty | praktyczne | 1,0 | 0,0 | 3 | |||
Technologia rybna | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 12 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 27 | |||
Technologia spożywczych produktów fermentowanych | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 12 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 27 |