Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N2)
specjalność: Menadżer hotelarstwa i gostronomii

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 4:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przygotowanie pracy dyplomowejzaliczenie20,0praca dyplomowapraktyczne20,00,00

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Gospodarka wodno-ściekowa w obiektach hotelarskich i gastronomicznych.zaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,06
laboratoriapraktyczne1,01,09
Seminarium dyplomowezaliczenie1,0seminariaaudytoryjne1,01,016
Statystyczne sterowanie procesemzaliczenie1,0laboratoriapraktyczne1,01,016