Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Działalność hotelarska i gastronomiczna | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
Ekonomika w hotelarstwie | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 16 | 3 |
Gastronomia | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
Gospodarka wodno-ściekowa w obiektach hotelarskich i gastronomicznych. | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 4 |
Hotelarstwo | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 | 1 |
Hotelarstwo i gastronomia komunikacyjna | egzamin | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 16 | 3 |
Hotelarstwo w Polsce i na świecie | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 16 | 1 |
Mikrobiologiczne zagrożenia zdrowotne żywności w hotelarstwie | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
Organizacja i technika obsługi gastronomicznej | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 14 | 2 |
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 1 |
Organizacja pracy recepcji hotelowej | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 7 | 2 |
Pomorze Zachodnie - atrakcja turystyczna i przyrodnicza | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 7 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 7 | 2 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 3,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 16 | 2 |
seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 16 | 3 |
seminaria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 | 4 |
Statystyczne sterowanie procesem | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 16 | 4 |
Systemy informatyczne w hotelarstwie | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 16 | 3 |
Towaroznawstwo napojów | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 1 |
Towaroznawstwo używek | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Towaroznawstwo środków czystości | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 6 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 1 |
Zarządzanie produktem w hotelarstwie | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |