Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biologia (N1)
specjalność: Bezpieczeństwo żywności
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka specjalizacyjna | zaliczenie | 4,0 | praktyki | praktyczne | 4,0 | 0,1 | 3 |
Praktyka specjalizacyjna | zaliczenie | 4,0 | praktyki | praktyczne | 4,0 | 0,1 | 3 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ekologia ogólna | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 10 | |||
Fizjologia zwierząt | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 3,0 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 3,0 | 15 | |||
Ćwiczenia terenowe z ekologii | zaliczenie | 2,0 | zajęcia terenowe | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 10 |
Ekologia ogólna | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 10 | |||
Fizjologia zwierząt | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 3,0 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 3,0 | 15 | |||
Ćwiczenia terenowe z ekologii | zaliczenie | 2,0 | zajęcia terenowe | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 10 |