Język obcy (angielski) | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język obcy (niemiecki) | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Przedmiot humanistyczno - społeczny | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Przygotowanie pracy dyplomowej | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Uwarunkowania prawne prowadzenia działalności gospodarczej | przedmiot wspólny | | |
Zarządzanie i marketing | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia roślinnego | przedmiot wspólny | | |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego | przedmiot wspólny | | |
Bakteryjne, grzybowe i wirusowe choroby roślin | przedmiot wspólny | | |
Hodowle komórkowe i ich wykorzystanie | przedmiot wspólny | | |
Mechanizmy zakażeń | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia farmaceutyczna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia przetwórstwa żywności | przedmiot wspólny | | |
Podstawy fizjologii żywienia | przedmiot wspólny | | |
Podstawy żywienia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Projektowanie nowych produktów żywnościowych | przedmiot wspólny | | |
Specjalistyczne techniki mikroskopowe | przedmiot wspólny | | |
Technologia żywności pochodzenia wodnego | przedmiot wspólny | | |
Wykorzystanie inżynierii genetycznej w naukach rolniczych | przedmiot wspólny | | |
Zaawansowane metody w diagnostyce mikrobiologicznej | przedmiot wspólny | | |
Bioinformatyka | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Biokorozja | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Biologiczne metody w ocenie toksyczności skażenia środowiska | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Biologiczno - chemiczne zwalczanie patogenów i szkodników roślin | przedmiot wspólny | | 17 / 1 |
Biorafinacje i biomembrany | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Biotechnologiczne wykorzystanie enzymów pochodzenia mikrobiologicznego | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
Czynniki zagrożenia biologicznego stwarzane przez hydrobionty | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Genomika | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Grzyby mikroskopowe wykorzystywane w przemyśle | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Immunologia zwierząt hodowlanych | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Immunostymulacja i immunoprofilaktyka w hodowli zwierząt | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Integrowana ochrona roślin | przedmiot wspólny | | 17 / 2 |
Mikroalgi i ich wykorzystanie w biotechnologii | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności | przedmiot wspólny | | 10 / 1 |
Nowoczesne metody utrwalania żywności | przedmiot wspólny | | 14 / 1 |
Nowoczesne technologie w przetwórstwie żywności | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Organizmy wodne zagrażające zdrowiu i życiu | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Parazytologia zwierząt hodowlanych | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Parazytologiczne problemy w hodowli zwierząt | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Postępy w biotechnologii przemysłu spożywczego | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Procesy biodegradacji w przemyśle | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Procesy membranowe w ochronie środowiska | przedmiot wspólny | | 15 / 1 |
Procesy technologiczne w oczyszczaniu ścieków poprodukcyjnych | przedmiot wspólny | | 15 / 2 |
Proteomika | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Statystyka w naukach przyrodniczych | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Systemy zarządzania i normalizacji w badaniach mikrobiologicznych | przedmiot wspólny | | 16 / 1 |
Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności | przedmiot wspólny | | 16 / 2 |
Toksykologia szczegółowa | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Utrwalanie żywności a jej jakość i bezpieczeństwo | przedmiot wspólny | | 14 / 2 |
Zagrożenia mikrobiologiczne w żywności | przedmiot wspólny | | 10 / 2 |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |