Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana z uz (S2)
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Uwarunkowania prawne prowadzenia działalności gospodarczej | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia roślinnego | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | |||
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
Podstawy fizjologii żywienia | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 | |||
Podstawy żywienia człowieka | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | |||
Projektowanie nowych produktów żywnościowych | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | |||
Technologia żywności pochodzenia wodnego | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |