Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana z uz (S2)
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przygotowanie pracy dyplomowej | zaliczenie | 20,0 | laboratoria | praktyczne | 20,0 | 5,0 | 0 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Zaawansowane metody w diagnostyce mikrobiologicznej | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 45 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 17 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |