Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
4 | Zasady i organizacja pracy w gabinetach dietetycznych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
1 | Analiza i ocena jakości żywienia | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
2 | Suplementy diety i preparaty dietetyczne | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
3 | Wpływ czynników agresji środowiskowej na organizm - granice przystosowania | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
5 | Żywienie w sporcie | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
6 | Żywieniowa promocja zdrowia | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
7 | Żywność tradycyjna i regionalna w żywieniu | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |