Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: żywienie człowieka i dietetyka

Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przygotowanie pracy dyplomowejzaliczenie15,0praca dyplomowapraktyczne15,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariaaudytoryjne2,02,015

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Edukacja żywieniowazaliczenie2,0laboratoriapraktyczne2,01,030
Jakość żywności w łańcuchu technologicznymzaliczenie3,0laboratoriapraktyczne1,01,015
wykładyaudytoryjne2,01,015
Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczegoegzamin2,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne1,01,015
wykładyaudytoryjne1,01,015
Projektowanie nowych produktów żywnościowych (blok)egzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,030
wykładyaudytoryjne3,01,030

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Szkolenie - Biuro Karierzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02