Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: żywienie człowieka i dietetyka
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przygotowanie pracy dyplomowej | zaliczenie | 15,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 15 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Edukacja żywieniowa | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Jakość żywności w łańcuchu technologicznym | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 | |||
Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczego | egzamin | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | |||
Projektowanie nowych produktów żywnościowych (blok) | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Szkolenie - Biuro Karier | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |