Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)Wydział Szkoła DoktorskaWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Ichtiologia i akwakultura (S1)Mikrobiologia stosowana (S1)Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności (S1)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność technologia i żywienietechnologia żywności pochodzenia wodnegożywienie człowieka i dietetykaEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2019/2020 - wykaz specjalności: technologia i żywienie technologia żywności pochodzenia wodnego żywienie człowieka i dietetyka