Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Chłodnictwo i przechowalnictwo | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Fizjologia człowieka | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Hotelarstwo | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
Jakość surowców i produktów | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Towaroznawstwo artykułów przemysłowych w turystyce | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,0 | 9 |
Towaroznawstwo roślin | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Towaroznawstwo zwierząt | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |