Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 17 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 18 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Praca dyplomowa (inżynierska) | zaliczenie | 15,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 0 | 7 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 30 | 7 |
Analiza instrumentalna | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 18 | 4 |
Aparatura i inżynieria w usługach turystycznych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 5 |
Bioróżnorodność | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,0 | 9 | 7 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 9 | 7 |
Chłodnictwo i przechowalnictwo | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
Fizjologia człowieka | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
Geografia turystyczna | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | 5 |
Hotelarstwo | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 | 3 |
Jakość surowców i produktów | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
Mikroekonomia | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 2 |
Obsługa konsumenta | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 4 |
Opakowania stosowane w turystyce | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 4 |
Organizacja turystyki w strefie brzegowej Bałtyku | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 5 |
Podstawy krajoznawstwa | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 6 |
Podstawy zarządzania i marketingu | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 | 8 |
Towaroznawstwo artykułów przemysłowych w turystyce | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 9 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,0 | 9 | 3 |
Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 6 |
Towaroznawstwo roślin | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
Towaroznawstwo usług | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 18 | 4 |
Towaroznawstwo zwierząt | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 3 |
Turystyka a towaroznawstwo produktów mięsnych i drobiowych | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | 5 |
Turystyka a towaroznawstwo produktów roślinnych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 4 |
Turystyka a towaroznawstwo produktów rybnych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 6 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 6 |
Turystyka a towaroznawstwo przetworów mlecznych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 5 |
Typologia wód śródlądowych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 7 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | 7 |
Zarządzanie jakością w turystyce | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 | 4 |
Żywienie w turystyce | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 16 | 7 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 | 7 |