Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (S2)
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przygotowanie pracy magisterskiej | zaliczenie | 10,0 | laboratoria | praktyczne | 10,0 | 5,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 4,0 | seminaria | audytoryjne | 4,0 | 2,0 | 90 |
Tworzenie i rozwój form indywidualnej przedsiębiorczości | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Wykorzystanie inżynierii genetycznej w naukach rolniczych | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Zaawansowane metody w diagnostyce mikrobiologicznej | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 30 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |