Język obcy (angielski) | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język obcy (niemiecki) | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej, bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Przedmiot humanistyczno - społeczny | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Przygotowanie pracy magisterskiej | przedmiot wspólny | | |
Przysposobienie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |
Tworzenie i rozwój form indywidualnej przedsiębiorczości | przedmiot wspólny | | |
Praktyka laboratoryjna - 4 tygodnie | przedmiot wspólny | | |
Bakteryjne, grzybowe i wirusowe choroby roślin | przedmiot wspólny | | |
Hodowle komórkowe i ich wykorzystanie | przedmiot wspólny | | |
Mechanizmy zakażeń | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia farmaceutyczna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia przetwórstwa żywności | przedmiot wspólny | | |
Specjalistyczne techniki mikroskopowe | przedmiot wspólny | | |
Wykorzystanie inżynierii genetycznej w naukach rolniczych | przedmiot wspólny | | |
Zaawansowane metody w diagnostyce mikrobiologicznej | przedmiot wspólny | | |
Bioinformatyka | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Biokorozja | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Biologiczne metody w ocenie toksyczności skażenia środowiska | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Biorafinacje i biomembrany | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Biotechnologiczne wykorzystanie enzymów pochodzenia mikrobiologicznego | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
Czynniki zagrożenia biologicznego stwarzane przez hydrobionty | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Genomika | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Grzyby mikroskopowe wykorzystywane w przemyśle | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Immunologia zwierząt hodowlanych | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Immunostymulacja i immunoprofilaktyka w hodowli zwierząt | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Mikroalgi i ich wykorzystanie w biotechnologii | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności | przedmiot wspólny | | 10 / 1 |
Nowoczesne technologie w przetwórstwie żywności | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Organizmy wodne zagrażające zdrowiu i życiu | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Parazytologia zwierząt hodowlanych | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Parazytologiczne problemy w hodowli zwierząt | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Postępy w biotechnologii przemysłu spożywczego | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Procesy biodegradacji w przemyśle | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Proteomika | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Statystyka w naukach przyrodniczych | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Toksykologia szczegółowa | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Zagrożenia mikrobiologiczne w żywności | przedmiot wspólny | | 10 / 2 |