Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 5:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 1wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy żywienia człowiekaegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,01,029
laboratoriapraktyczne3,01,018
Surowce rybnezaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,08
laboratoriapraktyczne1,01,08
Technologia gastronomicznazaliczenie6,0wykładyaudytoryjne2,01,020
laboratoriapraktyczne4,02,027
Technologia produktów zbożowychegzamin6,0wykładyaudytoryjne2,01,020
laboratoriapraktyczne4,02,027
Technologia roślinnaegzamin6,0wykładyaudytoryjne2,01,020
laboratoriapraktyczne4,02,027

Blok obieralny 1 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Język angielskiegzamin2,0lektoratpraktyczne2,01,0303
lektoratpraktyczne2,02,0304
lektoratpraktyczne1,01,0305
lektoratpraktyczne2,02,0306
2 Język niemieckiegzamin2,0lektoratpraktyczne2,01,0303
lektoratpraktyczne2,02,0304
lektoratpraktyczne1,01,0305
lektoratpraktyczne2,02,0306