Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
1 | Aparatura przemysłu spożywczego | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 | 8 |
2 | Przechowalnictwo w analityce laboratoryjnej i przemysłowej | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 | 8 |
3 | Zagrożenia mikrobiologiczne a żywność tropikalna | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 | 8 |
4 | Zastosowanie surowców niechlebowych w piekarnictwie | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 | 8 |