Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka produkcyjno-organizacyjna | zaliczenie | 6,0 | praktyki | praktyczne | 6,0 | 0,0 | 6 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Opakowania do żywności i systemy pakujące | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 8 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 8 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Chłodnictwo i przechowalnictwo | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 12 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 27 | |||
Technologia rybna | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 12 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 27 | |||
Technologia spożywczych produktów fermentowanych | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 12 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 27 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy informacji naukowej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |