Bioetyka | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Komunikacja i korespondencja handlowa | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Komunikacja społeczna | przedmiot wspólny | | 2 / 3 |
Ochrona własności intelektualnej, bezpieczeństwa i higieny pracy | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy magisterskiej | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Techniki negocjacji | przedmiot wspólny | | 2 / 4 |
Uwarunkowania prawne prowadzenia działalności gospodarczej | przedmiot wspólny | | |
Praktyka produkcyjno - organizacyjna (4 tygodnie) | przedmiot wspólny | | |
Enzymologia | przedmiot wspólny | | |
Informatyka stosowana | przedmiot wspólny | | |
Statystyka stosowana | przedmiot wspólny | | |
Alergie w żywności | przedmiot wspólny | | |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia roślinnego | przedmiot wspólny | | |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia przetwórstwa żywności | przedmiot wspólny | | |
Podstawy fizjologii żywienia | przedmiot wspólny | | |
Projektowanie i eksploatacja linii technologicznych. | przedmiot wspólny | | |
Projektowanie nowych produktów żywnościowych | przedmiot wspólny | | |
Technologia żywności pochodzenia wodnego | przedmiot wspólny | | |
Tworzenie i rozwój form indywidualnej przedsiębiorczości | przedmiot wspólny | | |
Wybrane działy w biotechnologii żywności (blok) | przedmiot wspólny | | |
Alergie pokarmowe | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 1 |
Alergie pokarmowe | żywienie człowieka | | 5 / 1 |
Alergie pokarmowe | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 1 |
Alergie pokarmowe | technologia rybna | | 6 / 1 |
Analityka żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 2 |
Analityka żywności | żywienie człowieka | | 5 / 2 |
Analityka żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 2 |
Analityka żywności | technologia rybna | | 6 / 2 |
Biochemiczne i fizjologiczne podstawy zdrowia | żywienie człowieka | | |
Bioinżynieria w przetwórstwie ryb i owoców morza | technologia rybna | | 6 / 3 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 3 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | żywienie człowieka | | 5 / 3 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 3 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | technologia rybna | | 6 / 4 |
Biologiczne przetwarzanie odpadów w przetwórstwie ryb i owoców morza | technologia rybna | | 6 / 5 |
Biologiczne zasoby wód | technologia rybna | | |
Certyfikacja w produkcji rybackiej | technologia rybna | | |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 4 |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | żywienie człowieka | | 5 / 4 |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 4 |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | technologia rybna | | 6 / 6 |
Fizjologia człowieka | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 5 |
Fizjologia człowieka | żywienie człowieka | | 5 / 5 |
Fizjologia człowieka | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 5 |
Fizjologia człowieka | technologia rybna | | 6 / 7 |
Gospodarka odpadami w zakładzie przetwórstwa rybnego | technologia rybna | | |
Higiena w przemyśle spożywczym | technologia rybna | | |
Higiena w przemyśle spożywczym | żywienie człowieka | | |
Higiena w przemyśle spożywczym | technologia i biotechnologia żywności | | |
Higieniczno - toksykologiczna ocena opakowań | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 6 |
Higieniczno - toksykologiczna ocena opakowań | żywienie człowieka | | 5 / 6 |
Higieniczno - toksykologiczna ocena opakowań | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 6 |
Higieniczno - toksykologiczna ocena opakowań | technologia rybna | | 6 / 8 |
Identyfikacja surowców i żywności pochodzenia wodnego | technologia rybna | | |
Inżynieria genetyczna | technologia rybna | | 6 / 9 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze z ryb | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 7 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze z ryb | żywienie człowieka | | 5 / 7 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze z ryb | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 7 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze z ryb | technologia rybna | | 6 / 10 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 8 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 8 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | żywienie człowieka | | 5 / 8 |
Mikrobiologia przemysłowa | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 9 |
Mikrobiologia przemysłowa | żywienie człowieka | | 5 / 9 |
Mikrobiologia przemysłowa | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 9 |
Mikrobiologia przemysłowa | technologia rybna | | 6 / 11 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 10 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | żywienie człowieka | | 5 / 10 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 10 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | technologia rybna | | 6 / 12 |
Nowoczesne metody utrwalania żywności | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 11 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | żywienie człowieka | | 5 / 11 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 11 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | technologia rybna | | 6 / 13 |
Opakowania i systemy pakujące | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 12 |
Opakowania i systemy pakujące | żywienie człowieka | | 5 / 12 |
Opakowania i systemy pakujące | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 12 |
Opakowania i systemy pakujące | technologia rybna | | 6 / 14 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 13 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | żywienie człowieka | | 5 / 13 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 13 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | technologia rybna | | 6 / 15 |
Patofizjologia w żywieniu człowieka | żywienie człowieka | | |
Patogeny w żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 14 |
Patogeny w żywności | żywienie człowieka | | 5 / 14 |
Patogeny w żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 14 |
Patogeny w żywności | technologia rybna | | 6 / 16 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 15 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | żywienie człowieka | | 5 / 15 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 15 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | technologia rybna | | 6 / 17 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 16 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | żywienie człowieka | | 5 / 16 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 16 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | technologia rybna | | 6 / 18 |
Prawo żywnościowe | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 17 |
Prawo żywnościowe | żywienie człowieka | | 5 / 17 |
Prawo żywnościowe | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 17 |
Prawo żywnościowe | technologia rybna | | 6 / 19 |
Procesy membranowe w ochronie środowiska | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Procesy technologiczne w oczyszczaniu ścieków poprodukcyjnych | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Produkcja surowców do wytwarzania żywności funkcjonalnej | technologia rybna | | 6 / 20 |
Produkcja surowców rybackich - akwakultura | technologia rybna | | |
Przetwórstwo skorupiaków i mięczaków | technologia rybna | | |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 18 |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | żywienie człowieka | | 5 / 18 |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 18 |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | technologia rybna | | 6 / 21 |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | technologia i biotechnologia żywności | | |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | żywienie człowieka | | |
Systematyka ryb | technologia rybna | | |
Systemy zarządzania i normalizacji w badaniach mikrobiologicznych | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 19 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | żywienie człowieka | | 5 / 19 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 19 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | technologia rybna | | 6 / 22 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 20 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | żywienie człowieka | | 5 / 20 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 20 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | technologia rybna | | 6 / 23 |
Technologia pasz i koncentratów paszowych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 21 |
Technologia pasz i koncentratów paszowych | żywienie człowieka | | 5 / 21 |
Technologia pasz i koncentratów paszowych | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 21 |
Technologia pasz i koncentratów paszowych | technologia rybna | | 6 / 24 |
Technologia produkcji żywności regionalnej i ekologicznej | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Technologia produkcji żywności regionalnej i ekologicznej | technologia i biotechnologia żywności | | |
Technologia produkcji żywności regionalnej i ekologicznej | żywienie człowieka | | |
Technologia produktów cukierniczych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 22 |
Technologia produktów cukierniczych | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 22 |
Technologia produktów cukierniczych | żywienie człowieka | | 5 / 22 |
Transport chłodniczy | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 23 |
Transport chłodniczy | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 23 |
Transport chłodniczy | technologia rybna | | 6 / 25 |
Transport chłodniczy | żywienie człowieka | | 5 / 23 |
Utrwalanie żywności a jej jakość i bezpieczeństwo | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Wybrane działy w technologii produktów rybnych | technologia rybna | | |
Wybrane działy w analizie i ocenie jakości żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 24 |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 24 |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | technologia rybna | | 6 / 26 |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | żywienie człowieka | | 5 / 24 |
Wybrane działy w dietetyce | żywienie człowieka | | |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 25 |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | żywienie człowieka | | 5 / 25 |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 25 |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | technologia rybna | | 6 / 27 |
Wybrane działy w technologii produktów roślinnych | technologia i biotechnologia żywności | | |
Wybrane działy w technologii żywności | technologia rybna | | |
Wybrane działy w technologii żywności | żywienie człowieka | | |
Wybrane działy w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego (blok) | technologia i biotechnologia żywności | | |
Wybrane działy z reologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 26 |
Wybrane działy z reologii | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 26 |
Wybrane działy z reologii | żywienie człowieka | | 5 / 26 |
Wybrane działy z technologii mleczarskiej | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 27 |
Wybrane działy z technologii mleczarskiej | żywienie człowieka | | 5 / 27 |
Wybrane działy z technologii mleczarskiej | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 27 |
Wybrane działy z technologii mleczarskiej | technologia rybna | | 6 / 28 |
Wybrane działy z technologii żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Wybrane działy z toksykologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 28 |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 28 |
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | żywienie człowieka | | 5 / 28 |
Zarządzanie jakością żywności | żywienie człowieka | | |
Zarządzanie jakością żywności | technologia i biotechnologia żywności | | |
Zarządzanie jakością żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Zarządzanie jakością żywności | technologia rybna | | |
Zasady żywienia i dietetyki | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Zasady żywienia i dietetyki | technologia i biotechnologia żywności | | |
Zasady żywienia i dietetyki | technologia rybna | | |
Żywienie różnych grup ludności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 29 |
Żywienie różnych grup ludności | żywienie człowieka | | 5 / 29 |
Żywienie różnych grup ludności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 29 |
Żywienie różnych grup ludności | technologia rybna | | 6 / 29 |
Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 30 |
Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | żywienie człowieka | | 5 / 30 |
Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 30 |
Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | technologia rybna | | 6 / 30 |
Żywieniowa promocja zdrowia | technologia rybna | | |
Żywieniowa promocja zdrowia | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Żywieniowa promocja zdrowia | technologia i biotechnologia żywności | | |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 1 / 31 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 31 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | żywienie człowieka | | 5 / 31 |