Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2016/2017 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Chemia żywności | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
Podstawy technologii mleczarskiej | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
Podstawy technologii żywności pochodzenia roślinnego | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Toksykologia żywności | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |