Ergonomia pracy | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Etyka | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Filozofia | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Higiena pracy | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Język obcy (angielski) | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Język obcy (niemiecki) | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy prawa i ekonomii | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy dyplomowej | przedmiot wspólny | | |
Psychologia | przedmiot wspólny | | 4 / 3 |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Socjologia | przedmiot wspólny | | 4 / 4 |
Techniki informacyjne z elementami statystyki | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Technologie informacyjne | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Wychowanie fizyczne | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |
Biochemia | przedmiot wspólny | | |
Chemia nieorganiczna | przedmiot wspólny | | |
Chemia organiczna | przedmiot wspólny | | |
Fizyka z elementami biofizyki | przedmiot wspólny | | |
Matematyka | przedmiot wspólny | | |
Chemia żywności | przedmiot wspólny | | |
Dodatki do żywności | przedmiot wspólny | | 18 / 1 |
Dystrybucja żywności | przedmiot wspólny | | 15 / 1 |
Logistyka w łańcuchu żywnościowym | przedmiot wspólny | | 15 / 2 |
Mikrobiologia przemysłowa | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Opakowalnictwo | przedmiot wspólny | | |
Podstawy anatomii i fizjologii człowieka | przedmiot wspólny | | |
Podstawy biotechnologii | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Podstawy przetwórstwa surowców pochodzenia wodnego | przedmiot wspólny | | |
Podstawy technologi żywności pochodzenia zwierzęcego | przedmiot wspólny | | |
Podstawy technologii mleczarskiej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy technologii żywności pochodzenia roślinnego | przedmiot wspólny | | |
Podstawy zarządzania | przedmiot wspólny | | |
Podstawy żywienia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Prawo żywnościowe | przedmiot wspólny | | |
Produkty uboczne w przemyśle rolno-spożywczym | przedmiot wspólny | | 19 / 1 |
Substancje pomocnicze w przetwórstwie żywności | przedmiot wspólny | | 18 / 2 |
Towaroznawstwo i znakowanie żywności | przedmiot wspólny | | |
Utylizacja i zagospodarowane produktów ubocznych | przedmiot wspólny | | 19 / 2 |
Analiza instrumentalna żywności | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Analiza sensoryczna żywności | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Aspekty ekologiczne w łańcuchu żywnościowym | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Bezpieczeństwo zdrowotne konsumenta | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Bezpieczeństwo żywności w obrocie międzynarodowym | przedmiot wspólny | | 14 / 1 |
Globalizacja a bezpieczeństwo żywności | przedmiot wspólny | | 14 / 2 |
Higiena i bezpieczeństwo w produkcji żywności | przedmiot wspólny | | |
Instrumentalne metody oceny bezpieczeństwa żywności | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Mikrobiologia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologiczne kryteria bezpieczeństwa w procesach produkcyjnych | przedmiot wspólny | | 21 / 1 |
Mikrobiologiczne zagrożenia w żywności | przedmiot wspólny | | 10 / 1 |
Modyfikacje genetyczne surowców żywnościowych | przedmiot wspólny | | 16 / 1 |
Monitoring mikrobiologiczny procesów produkcyjnych | przedmiot wspólny | | 21 / 2 |
Normalizacja, standaryzacja i certyfikacja żywności | przedmiot wspólny | | 17 / 1 |
Nowoczesne metody utrwalania żywności | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Ochrona zdrowia publicznego | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Organizacje nadzoru w gospodarce żywnościowej | przedmiot wspólny | | |
Organizmy inwazyjne w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Parazytologiczne zagrożenia surowców żywnościowych | przedmiot wspólny | | |
Patogeny w żywości | przedmiot wspólny | | 10 / 2 |
Podstawy biologii molekularnej i inżynierii genetycznej | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
Sensoryczne metody oceny jakości żywności | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Substancje biologicznie czynne a bezpieczeństwo żywności | przedmiot wspólny | | 20 / 1 |
Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności | przedmiot wspólny | | |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Techniki biologii molekularnej w analizie żywności | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Toksykologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Utrwalanie żywności a jej bezpieczeństwo | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Wdrażanie systemów zarządzania w przetwórstwie żywności | przedmiot wspólny | | 17 / 2 |
Wykrywanie związków biologicznie czynnych w żywności | przedmiot wspólny | | 20 / 2 |
Zabezpieczenie chłodnicze żywności | przedmiot wspólny | | |
Zagrożenia chemiczne i fizyczne w żywności | przedmiot wspólny | | |
Zarządzanie środowiskiem w produkcji żywności | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Żywność genetycznie modyfikowana | przedmiot wspólny | | 16 / 2 |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie - Biuro karier | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie BHP | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie z zakresu praw i obowiązków studenta | przedmiot wspólny | | |