Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy przedsiębiorczości | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka zawodowa | egzamin | 6,0 | praktyki | praktyczne | 6,0 | 0,0 | 6 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 17 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Mikrobiologia lekarska | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 30 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy informacji naukowej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |