Analiza statystyczna w naukach rolniczych | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Ekonomia z elementami prawa | przedmiot wspólny | | |
Elementy prawa w pracy laboratoryjnej | przedmiot wspólny | | 19 / 1 |
Etyka | przedmiot wspólny | | 18 / 1 |
Filozofia | przedmiot wspólny | | 18 / 2 |
Język obcy (angielski) | przedmiot wspólny | | 21 / 1 |
Język obcy (niemiecki) | przedmiot wspólny | | 21 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy przedsiębiorczości | przedmiot wspólny | | |
Podstawy zarządzania | przedmiot wspólny | | 19 / 2 |
Przygotowanie pracy dyplomowej | przedmiot wspólny | | |
Psychologia | przedmiot wspólny | | 18 / 3 |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Socjologia | przedmiot wspólny | | 18 / 4 |
Sztuka i historia Szczecina | przedmiot wspólny | | 18 / 5 |
Techniki informacyjne z elementami statystyki | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Wychowanie fizyczne | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |
Biochemia | przedmiot wspólny | | |
Chemia nieorganiczna | przedmiot wspólny | | |
Chemia organiczna | przedmiot wspólny | | |
Fizyka z elementami biofizyki | przedmiot wspólny | | |
Matematyka | przedmiot wspólny | | |
Analiza i ocena jakości żywności | przedmiot wspólny | | 15 / 1 |
Analiza instrumentalna | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Analiza instrumentalna związków toksycznych | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Bakteriologia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Biochemia kliniczna | przedmiot wspólny | | |
Bioenergetyka komórki | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Bioimmobilizacja | przedmiot wspólny | | 17 / 1 |
Bioinżynieryjne metody produkcji pasz i ich komponentów | przedmiot wspólny | | 10 / 1 |
Biologia komórki | przedmiot wspólny | | |
Biologia molekularna drobnoustrojów | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Biologiczny monitoring środowiska | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Biopreparaty w biotechnologii | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
Biotechnologia żywności | przedmiot wspólny | | 14 / 1 |
Cytologia | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Diagnostyka mikrobiologiczna | przedmiot wspólny | | |
Ekologia mikroorganizmów | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Fizjologia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Genetyka mikroorganizmów | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Higiena i toksykologia żywności | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Histologia | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Mikrobiocenozy środowisk naturalnych | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Mikrobiologia lekarska | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia produktów fermentowanych | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Mikrobiologia przemysłowa | przedmiot wspólny | | 14 / 2 |
Mikrobiologia rolna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia sanitarna z epidemiologią | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Mikrobiologia weterynaryjna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia wód i ścieków | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Mikrobiologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Monitoring bezpieczeństwa toksykologicznego żywności | przedmiot wspólny | | 20 / 1 |
Monitoring jakości wód | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Mykologia | przedmiot wspólny | | |
Mykologia lekarska | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Organizacja pracy w laboratoriach diagnostycznych | przedmiot wspólny | | 16 / 1 |
Parazytologia | przedmiot wspólny | | |
Podstawy anatomii człowieka | przedmiot wspólny | | |
Podstawy ekologii | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Podstawy genetyki | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Podstawy immunologii | przedmiot wspólny | | |
Podstawy inżynierii biotechnologicznej, oprzyrządowanie technologiczne | przedmiot wspólny | | 17 / 2 |
Podstawy technologii mięsa | przedmiot wspólny | | |
Podstawy technologii mleczarskiej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy technologii roślinnej | przedmiot wspólny | | |
Preparatyka mikrobiologiczna | przedmiot wspólny | | |
Sanityzacja w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Systemy zarządzania i normalizacji w badaniach | przedmiot wspólny | | 16 / 2 |
Techniki mikrobiologiczne | przedmiot wspólny | | |
Toksykologia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Toksyny roślin i zwierząt | przedmiot wspólny | | 20 / 2 |
Wdrażanie systemów zarządzania w przetwórstwie żywności | przedmiot wspólny | | 15 / 2 |
Wirusologia | przedmiot wspólny | | |
Zanieczyszczenie i ochrona wód | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Zastosowane bioprocesów w ochronie środowiska | przedmiot wspólny | | 10 / 2 |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie - Biuro Karier | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie w zakresie praw i obowiązków studenta | przedmiot wspólny | | |