Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - semestr 2:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 18 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 19 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Ekonomia z elementami prawa | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Wychowanie fizyczne | zaliczenie | 0,0 | ćwiczenia audytoryjne | praktyczne | 0,0 | 0,0 | 45 |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Chemia organiczna | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | |||
Fizyka z elementami biofizyki | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bakteriologia ogólna | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 | |||
Podstawy anatomii człowieka | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
Preparatyka mikrobiologiczna | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 |