Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia (S1)
specjalność: mikrobiologia stosowana
Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 21 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biochemia | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,5 | 30 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Mikrobiologia rolna | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 | |||
Mykologia | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,8 | 30 | |||
Podstawy technologii roślinnej | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,3 | 30 |