Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Basics of processing and preservation of aquatic food products | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
Diseases of aquatic invertebrates | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 10 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
Nutrition and feed production | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
Techniques of molecular biology | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |