Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Aquaculture and Fisheries (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2022/2023 - semestr 5:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Diseases and treatment of aquatic animals | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
| Microbiology | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
| Viral diseases of aquatic organisms | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
| Waste management in aquaculture | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||