Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S1)
specjalność: usługi turystyczne

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 2:

Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Biochemiazaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne1,01,015
Mikroekonomiazaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne1,01,015
Toksykologia żywności i przedmiotów użytkuegzamin4,0laboratoriapraktyczne2,01,030
wykładyaudytoryjne2,01,030
Wybrane zagadnienia z fizykizaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne1,01,015

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Metody oceny towarówzaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,030
laboratoriapraktyczne2,01,030
Mikrobiologiaegzamin3,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne2,01,030
Nauka o materiałachegzamin3,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne2,01,030
Podstawy zarządzania i marketinguzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne2,02,030
Prawo żywnościoweegzamin4,0laboratoriapraktyczne2,02,030
wykładyaudytoryjne2,01,030
Produkt w strategii przedsiębiorstwazaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne2,01,030