Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Analiza instrumentalna | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Obsługa konsumenta | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
Opakowania stosowane w turystyce | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Towaroznawstwo usług | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Turystyka a towaroznawstwo produktów roślinnych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Zarządzanie jakością w turystyce | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Żywienie w turystyce | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |