Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S1)
specjalność: usługi turystyczne

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 16wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 19wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Praca dyplomowa (inżynierska)zaliczenie15,0praca dyplomowapraktyczne15,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariapraktyczne2,02,030
Turystyka a towaroznawstwo produktów rybnychzaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne1,01,015
Typologia wód śródlądowychzaliczenie3,0laboratoriapraktyczne2,01,026
wykładyaudytoryjne1,01,013

Blok obieralny 16 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Ichtiofauna jako atut turystycznyzaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,0267
laboratoriapraktyczne2,02,0267
2 Osobliwości przyrodnicze Parków Narodowych w Polscezaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,02,0267
wykładyaudytoryjne2,01,0267

Blok obieralny 19 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Niedozwolone pozostałości w żywnościzaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,0267
laboratoriapraktyczne2,02,0267
2 Regionalne produkty mleczarskiezaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,0267
laboratoriapraktyczne2,02,0267