Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Seminaria z opiekunem naukowym/promotorem | zaliczenie | 3,0 | konwersatoria | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 20 |
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego | egzamin | 4,0 | konwersatoria | audytoryjne | 4,0 | 1,4 | 40 |
Wpływ diety na psychofizyczne uwarunkowania dobrego samopoczucia | zaliczenie | 2,0 | konwersatoria | audytoryjne | 2,0 | 0,6 | 20 |