Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Grzyby w biotechnologii | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
Język obcy (angielski) | egzamin | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 30 |
Język obcy (niemiecki) | egzamin | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 30 |
Seminarium | zaliczenie | 3,0 | konwersatoria | audytoryjne | 3,0 | 0,4 | 15 |