Bezpieczeństwo żywności | przedmiot wspólny | | |
Dobrostan zwierząt doświadczalnych i hodowlanych w świetle prawa | przedmiot wspólny | | |
Dydaktyka i metodyka nauczania w szkole wyższej | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Ekologia | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Ekonomia | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Filozofia | przedmiot wspólny | | 3 / 3 |
Grzyby w biotechnologii | przedmiot wspólny | | |
Język obcy (angielski) | przedmiot wspólny | | |
Język obcy (niemiecki) | przedmiot wspólny | | |
Metodologia badań naukowych | przedmiot wspólny | | |
Metody pozyskiwania i przetwarzania danych w badaniach naukowych | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia stosowana | przedmiot wspólny | | |
Pedagogika nauczania w szkole wyższej | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Produkty mleczarskie, własności funkcjonalne i metody produkcji | przedmiot wspólny | | |
Psychologia uczenia się i nauczania w szkole wyższej | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Seminaria z opiekunem naukowym/promotorem | przedmiot wspólny | | |
Seminarium | przedmiot wspólny | | |
Technika mowy i emisji głosu | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Technologia żywności pochodzenia roślinnego | przedmiot wspólny | | |
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego | przedmiot wspólny | | |
Toksyny organizmów wodnych i lądowych | przedmiot wspólny | | |
Wpływ diety na psychofizyczne uwarunkowania dobrego samopoczucia | przedmiot wspólny | | |