Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)
Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Dobrostan zwierząt doświadczalnych i hodowlanych w świetle prawa | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
Metody pozyskiwania i przetwarzania danych w badaniach naukowych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 10 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 0,5 | 15 | |||
Seminarium | zaliczenie | 2,0 | konwersatoria | audytoryjne | 2,0 | 0,3 | 10 |