Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Ekologia ogólna | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,5 | 1,5 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,5 | 10 |
Fizjologia zwierząt | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 15 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 20 |
Higiena i toksykologia żywności | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
Histologia zwierząt | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 25 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 15 |
Ćwiczenia terenowe z ekologii | zaliczenie | 2,0 | zajęcia terenowe | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 40 |