Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 17 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 18 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Biologia molekularna | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 1,5 | 1,5 | 15 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 2,5 | 2,5 | 30 | 3 |
Botanika | zaliczenie | 5,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 10 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 3,0 | 25 | 1 |
Genetyka ogólna | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 15 | 3 |
Praca dyplomowa (licencjacka) | egzamin | 8,0 | praca dyplomowa | audytoryjne | 8,0 | 0,5 | 0 | 6 |
Proteomika | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
Seminarium licencjackie | zaliczenie | 4,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 30 | 5 |
seminaria | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 30 | 6 |
Warsztaty naukowe | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 10 | 6 |
Zoologia bezkręgowców | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 20 | 1 |
Zoologia kręgowców | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,5 | 1,5 | 25 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,5 | 25 | 2 |
Badania in vivo i in vitro | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 0,7 | 0,7 | 15 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 0,3 | 0,3 | 10 | 6 |
Biologia komórki | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
Biologia rozwoju | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 20 | 5 |
Ekologia ogólna | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,5 | 1,5 | 15 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,5 | 10 | 4 |
Ekologia zwierząt | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 10 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 20 | 5 |
Fizjologia zwierząt | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 15 | 4 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 20 | 4 |
Genomika | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,5 | 15 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 10 | 6 |
Higiena i toksykologia żywności | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 5 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 4 |
Histologia zwierząt | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 25 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 15 | 4 |
Inżynieria genetyczna | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 5 |
Metody utrwalania i przechowywania żywności | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | audytoryjne | 0,3 | 0,3 | 5 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 0,7 | 0,7 | 15 | 6 |
Ochrona bioróżnorodności | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,7 | 1,7 | 20 | 6 |
zajęcia terenowe | praktyczne | 0,3 | 0,3 | 5 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 6 |
Ochrona środowiska | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 6 |
Podstawy biotechnologii | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 35 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
Systemy zarządzania jakością żywności | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 20 | 5 |
Towaroznawstwo żywności | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 10 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,5 | 5 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 | 3 |
Ćwiczenia terenowe z ekologii | zaliczenie | 2,0 | zajęcia terenowe | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 40 | 4 |