Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
1 | Alergie pokarmowe | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
2 | Analityka żywności | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
3 | Biologiczne podstawy jakości mięsa | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
4 | Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
5 | Fizjologia człowieka | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
6 | Higieniczno-toksykologiczna ocena opakowań | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
7 | Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze ryb | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
8 | Kultura żywienia w różnych regionach świata | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
9 | Mikrobiologia przemysłowa | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
10 | Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
11 | Ogólne towaroznawstwo żywności | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
12 | Opakowania i systemy pakujące | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
13 | Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
14 | Patogeny w żywności | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
15 | Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 1,0 | 29 | 2 |
16 | Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
17 | Prawo żywnościowe | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
18 | Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
19 | Szkodniki w przemyśle spożywczym | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
20 | Technologia i organizacja usług gastronomicznych | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
21 | Technologia pasz i koncentratów paszowych | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
22 | Technologia produktów cukierniczych | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
23 | Transport chłodniczy | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
24 | Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
25 | Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
26 | Wybrane działy z reologii | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
27 | Wybrane działy z technologii mleczarskiej | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
28 | Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
29 | Żywienie różnych grup ludności | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
30 | Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |
31 | Żywność i żywienie w dobie globalizacji | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 29 | 2 |