Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 5:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 21 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Biochemia kliniczna | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
Mikrobiologia weterynaryjna | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
Parazytologia | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 45 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | |||
Podstawy immunologii | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |