Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przygotowanie pracy dyplomowej | zaliczenie | 15,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 0 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 20 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Diagnostyka mikrobiologiczna | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 45 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Szkolenie - Biuro Karier | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |